Капитанът на Барселона Андрес Иниеста трудно прие поражението от Рома

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста трудно прие поражението от Рома
Коментари Харесай

Иниеста: Боли ме, това може би е последният ми мач в ШЛ

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста мъчно одобри провалянето от Рома с 0:3, което изхвърли каталунците на четвъртфиналите в Шампионска лига за трета поредна година.

Много слаб Барселона се сгромоляса, Рома с героизъм

"Изключително мъчителна загуба. Никой не очакваше да отпаднем след триумфа ни с 4:1 в първия мач. Но в Шампионска лига отпадаш, когато правиш толкоз доста неточности и не успееш да влезеш в ритъма на мача ", разяснява очевидно смутеният Иниеста, за който това евентуално бе финален мач в Шампионска лига.

"Имахме огромни очаквания за требъл този сезон, само че Шампионска лига още веднъж ни се изплъзна. Разочарованието е голямо, изключително като се има поради, че вършим мощен сезон ", добави Иниеста.

Лудост! Шефът на Рома се хвърли във шадраван след обрата против Барса

"Дали това е последният ми мач за Барса в Шампионската лига? Има такава възможност, само че в този момент не е моментът да върша такива изказвания. Всички ни боли. Не става въпрос да желаеме амнистия. Понякога нещата или се получават, или не. Но ние постоянно играем с еднообразно предпочитание за победа. Ще създадем всичко допустимо да спечелим двата шампионата, в които към момента участваме ", сподели още 33-годишният Иниеста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР