Капитанът на Барселона Андрес Иниеста се показа като истински джентълмен

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста се показа като истински джентълмен
Коментари Харесай

Джентълменът Иниеста не пожела да отпише Реал

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста се появи като същински благородник след триумфа с 3:0 над Реал Мадрид в Ел Класико и отхвърли да отпише първенеца на Испания в борбата за купата през сезон 2017/2018.

Барса подчини Реал, Меси сподели кой е най-хубавият

В деня преди Бъдни вечер „ блаугранас” направиха най-ярката си поръчка за трофея, като унищожиха кръвния зложелател на неговия „ Сантиаго Бернабеу”. Луис Суерес, Лионел Меси от дузпа и Алейш Видал означиха головете, с които разликата сред Барса и Реал в шампионата стигна 14 пункта (като мадридчани имат мач по-малко).

„ Не считам, че дистанцията в точките рефлектира заслужено разликата в качеството на тези два отбора”, разяснява Иниеста след срещата. „ Ние почитаме доста Реал Мадрид. Ние знаем, че те са един от най-хубавите тимове в света, тъй че в никакъв случай не можем да ги отпишем в Ла Лига.”

Високо напрежение сред Иско и Зидан

„ Има още толкоз доста мачове да се изиграят, а Реал е доказвал в историята си, че е кадърен и на невъзможното.”

„ Искам да поздравя целия ни отбор за страхотната победа. През първото полувреме Реал имаше повече положения от нас. Те играеха по-атакуващо от нас и бяха по-силни.”

„ След почивката преобърнахме събитията и се чувствахме доста по-комфортно. През първото полувреме те трансфораха всичко в дуели от вида един против един, само че нямаше по какъв начин да поддържат толкоз изтощаващ жанр през цялото време”, добави Иниеста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР