Капитанът на българския национален отбор Георги Костадинов ще отсъства от

...
Капитанът на българския национален отбор Георги Костадинов ще отсъства от
Коментари Харесай

Капитанът на националния отбор със сериозна контузия

Капитанът на българския народен тим Георги Костадинов ще отсъства от терените в идващите шест седмици. Лидерът на елитния съветски Арсенал Тула получи контузия 20 минути преди края на мача със Спартак Москва на 3-и май и беше сменен наложително, заяви Българска телеграфна агенция.

Това значи, че Костадинов ще пропусне последните два мача на клубния си тим Арсенал в шампионата, както и трите контроли на националния тим през месец юни. Както е известно, селекцията на Ясен Петров ще премери сили със Словакия на 1-и в австрийски град Рийд в първи от трите спаринга. Четири дни по-късно "лъвовете " ще гостуват на Русия в Москва, а последната инспекция на отбора е планувана за 8 юни със международният първенец Франция в Париж.

Костадинов има една скъсана връзка на десния гален, а също по този начин и една отчасти раздрана. Направената в Русия фотография беше разпратена до клиниките в Барселона, Мюнхен, Кьолн, както и в Хелзинки на световноизвестния професор Яри Сало. Преобладаващото мнение е, че не би трябвало да се прави интервенция на глезена, тъй като има доста сериозна опция връзката да зарастне сама.

Костадинов през вчерашния ден дойде в клиниката в Кьолн за нов обзор към този момент в действителна конюнктура, където диагнозата беше доказана, както и конкретизирано лекуването.

От през днешния ден полузащитникът е в Дюселдорф, където започва възстановителната си стратегия. Тя ще премине под цялостния надзор на топрехабилитатора Алдо Ветере. Ветере е персоналният физиотерапевт на украинските боксьори- братята Виталий и Владимир Кличко. Програмата към този момент е конкретизирана и ще премине минимум за три седмици, като в другите дни българският национал ще минава две или три лечения на ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР