Капитанът на България Кирил Десподов остава здраво стъпил на земята,

...
Капитанът на България Кирил Десподов остава здраво стъпил на земята,
Коментари Харесай

Десподов: Самочувствието ни е смачкано, ще гоним успех в Северна Македония

Капитанът на България Кирил Десподов остава крепко стъпил на земята, макар безапелационната победа с 5:1 над Гибралтар в среща от Лигата на нациите. Офанзивният футболист е на мнение, че играчите се приспособяват към условията на новия селекционер и се надява, че тимът ще демонстрира все по-голямо самочувствие.

" Убедителна победа, само че дано не подвигаме доста главата. Добре играхме, вкарахме голове. Трябва да обърнем внимание, че с едно състояние ни означиха гол. Радвам се, че победихме. Аз мисля, че всеки мач сме окуражени.

Смяна на треньора, промяна на системата на игра. Доста дебютанти, които желаят да се потвърдят. Изглеждахме добре, опитваме се да играем по-бърз футбол. Треньорът изисква радикално разнообразни неща, които за това малко време успяхме да приемем и да използван през днешния ден. Второто полувреме успяхме да загатнем нещо от това, което изисква, само че има още доста работа. 

Момчетата, които дебютираха, се раздават, спокойни са. Днес се включиха добре в мача. Това е пътят. Не съм човек, който бяга от отговорност. Благодарен съм на треньора, че ми гласоподава доверие с капитанската лента. Не съм се разсърдил на промяната. Знаем, че всички би трябвало да играят. В понеделник имаме още един мач, които ще бъде доста по-тежък. Треньорът може би искаше да ме запази, с цел да съм по-свеж. Никога няма да се разсърдя за промяна, тъй като това е националният тим. Колкото играеш – толкоз. 

Според мен те (б.а Северна Македония) ще одобряват мача повече на политическа основа, в сравнение с като футболен дуел. Трябва да се концентрираме и да вземем добър резултат. Това ще помогне на самочувствието на тима. Смятам, че самочувствието е много смачкано, може би с право. Винаги излизаме за победа. Те ще имат преимуществото да играят пред своя аудитория, само че считам, че ще създадем добър резултат и ще ги победим. 

Мисля, че ще се получат нещата. Треньорът държи на дисциплината. Иска да съблюдаваме тактическите инструкции, които дава. Смени системата на игра, изисква по-бърз футбол. Работим от 4-5 дни, не можем да създадем някакво футболно знамение. Трябва време и самообладание ", съобщи Десподов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР