Капитанът на България Ивелин Попов коментира успеха на “лъвовете” с

...
Капитанът на България Ивелин Попов коментира успеха на “лъвовете” с
Коментари Харесай

Попето: Показахме, че сме колектив

Капитанът на България Ивелин Попов разяснява триумфа на “лъвовете” с 2:1 над Кипър. Трикольорите съумяха да реализирах цялостен поврат през второто полувреме, откакто губеха на почивката с 0:1. Така България резервира първото място в Група 3 на Лига С от Лигата на нациите.
 България - Кипър @@@

“Винаги е прелестно, когато децата и фамилиите са на стадиона. Отдавна не ни се беше случвало да обръщаме, откакто сме губили след първото полувреме. Кипър се защитаваше много съществено с 11 души. Бяхме готови и го чакахме. През първото полувреме играехме по-бавно. През второто полувреме нещата ни се получиха. Има и такива мачове. Важното е, че излязохме като един огромен колектив. Казахме си няколко думи в съблекалнята на почивката. Не сме постигнали нищо грандиозно”, стартира Попов.
 България - Кипър @@@

“Най-важното е да се възстановим, за какво имаме сложен мач против Норвегия. С Норвегия имаше по-малко хора, през днешния ден бяха повече. За нас беше значима тяхната поддръжка и ни помогнаха. Неприятното е, че мачът бе късен. Знаем какво можем, а тимът не зависи от един човек. Колективът побеждава. Никога не ми е било самоцел да бъда голмайстор. За мен е по-сладка победата”, приключи капитанът.  България - Кипър @@@
Лига на нациите 3 кръг, събота 13 октомври  България 2:1краен резулат  Кипър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР