Капитанът на Аталанта Алехандро Гомес обясни как и защо е

...
Капитанът на Аталанта Алехандро Гомес обясни как и защо е
Коментари Харесай

Капитанът на Аталанта с уникална благотворителна инициатива

Капитанът на Аталанта Алехандро Гомес изясни по какъв начин и за какво е огранизирал благородната самодейност - „ Най-голямата игра “. Аржентинецът показа това в една от обществените мрежи. Той провежда виртуална лотария, където почитателите могат да завоюват фланелка на една от международните звезди на стойност пет евро.

„ Ще предоставим фланелките на най-големите футболисти на планетата – Върджил ван Дайк, Иван Ракитич, Пауло Дибала, Лука Модрич, Дани Алвеш, както и на тенесистите Мартин Дел Потро и Рафа Надал. Аржентинецът ни даде тениската си от полуфинала с испанеца “, съобщи Гомес.

„ Дел Потро ми показа, че тревата от Уимбълдън към момента е полепнала по фланелката. Бях замаян от това, какъв брой нетърпеливи бяха всички да оказват помощ, защото толкоз постоянно играчите са описвани като супер богати и капризни момчета. Но хората не осъзнават какъв брой доста оказват помощ “, съобщи Папу.

Капитанът на Аталанта е разчитал, както на своите контакти, по този начин и на своите съотборници.

„ Благодарение на Марио Пашалич имаме фланелките на Модрич и Ракитич, а Мартен де Роон ми оказа помощ за тази на Ван Дайк “, съобщи Гомес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР