Капитанът Марко Ройс остава извън състава, а Аксел Вицел и

...
Капитанът Марко Ройс остава извън състава, а Аксел Вицел и
Коментари Харесай

Борусия без Ройс срещу Шалке

Капитанът Марко Ройс остава отвън състава, а Аксел Вицел и Емре Джан са под въпрос за Борусия (Дортмунд) преди подновяването на шампионата на Германия през тази седмица. Жълто-черните ще играят с районния противник Шалке'04 при рестарта на Бундеслигата.

Един от ръководителите на клуба Себастиан Кел съобщи пред вестник "Вестдойче Алгемайне Цайтунг ", че "за страдание Марко няма да бъде разполагаем в събота ", до момента в който "за другите двама би трябвало да изчакаме в идващите няколко дни " дали ще могат да вземат присъединяване в Рурското дерби.

Ройс, един от най-опасните нападатели на отбора, получи мускулна травма при започване на февруари, до момента в който другите двама са със сходни проблеми, само че в по-лека форма и от скоро.

Първенството на Германия е прекъснато от средата на март поради пандемията от ковид, само че държавното управление позволи подновяването му при избрани ограничения за сигурност. Засега мачовете ще се играят пред празни трибуни.

"Всички останали от тима са разполагаем. Тази заран целият тим закуси дружно в хотел, отидоха дружно на подготовка и по-късно се прибраха в хотела, с цел да обядват и почиват. Разбира се, съблюдаваме ограниченията за здраве на всички ни доста прецизно, описа още Себастиан Кел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР