Капитанът и вторият помощник-капитан от заседналия край Камен бряг кораб

...
Капитанът и вторият помощник-капитан от заседналия край Камен бряг кораб
Коментари Харесай

Задържат за 72 часа капитана и втория помощник-капитан от заседналия кораб Вера Су

Капитанът и вторият помощник-капитан от заседналия край Камен бряг транспортен съд " Вера Су " ще бъдат арестувани за период от 72 часа и ще бъдат привлечени като обвинени. Това ще стане незабавно откакто бъдат разпитани. Останалите моряци към този момент са минали разпитите. Това съобщи окръжният прокурор Радослав Бухчев на брифинг от Добрич.

" Наред с екипажа през вчерашния ден ни бяха предадени от капитана персонално за потребностите на следствието корабните документи. Това са корабният дневник на палубата, на машините, трудовите контракти на екипажа, както и общо 46 документа, касаещи кораба, товара и така нататък ", уточни Бухчев.

Делото е обещано за наблюдаване на националната следствена работа, която ще прегледа разпитите и ще уведоми какви ще бъдат по-нататъшните дейности.

Утре ще бъде осъществена митническа инспекция на останалите от екипажа. Прокуратурата има насоки за аргументите за случая, само че на този стадий няма да ги афишират. Допускат, че става дума за човешка неточност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР