Капитанът и вратар на Левски Николай Михайлов сподели, че отборът

...
Капитанът и вратар на Левски Николай Михайлов сподели, че отборът
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Борихме се много, мачът в Солун ще бъде доста по-тежък

Капитанът и вратар на Левски Николай Михайлов показа, че тимът му се е борил крепко за успеха с 2:0 над ПАОК в първия мач от втория прелиминарен кръг на шампионата Лига на конференциите.

Родният пазач показа обаче, че чака доста по-тежък мач в реванша, който ще се играе след седмица в Солун.

„ Играхме добре и в отбрана, и в нахлуване. Борихме се доста. За наслада отбелязахме и два красиви гола. Най-важното е, че запазихме „ суха “ мрежа и в този момент би трябвало да се възстановим за мача в Солун, който ще бъде много по-тежък от този “.

„ Съмнявам се, че са го подценили. И те влязоха много нападателно след 20-ата минута. Използваха всичките си смени рано-рано. Направиха всичко допустимо да отбележат гол, само че за наше благополучие не съумяха. Гледаме да се възстановим, да извадим положителните и отрицателните страни и да се подготвим оптимално за мача в четвъртък “.

„ Тежко ще е. Надявам се до тогава за тази една седмица да се завърнат някои от контузените и да съумеят да оказват помощ. Другите момчетата да се възстановят, да се представим тактически отново на равнище и да успеем да си вземем това, за което сме отишли там “.

„ Леко не мога да кажа. Ти си непрекъснато напрегнат. Намесих се, където трябваше. Отборът хвърли много старания в отбрана и за наслада си свършихме работата “, съобщи Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР