Капитанът Бруно Фернандеш има намерение да остане в Манчестър Юнайтед,

...
Капитанът Бруно Фернандеш има намерение да остане в Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш проговори за бъдещето си в Манчестър Юнайтед

Капитанът Бруно Фернандеш има желание да остане в Манчестър Юнайтед, в случай че клубното управление също желае това, написа Sky Sports.

В последните дни португалският халф е свързван с произлязъл трансфер от " алените дяволи ", само че през уикенда той е провел ползотворна среща с новите миноритарни притежатели от INEOS.
 Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:2 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед запази очакванията си за Европа

" Червените дяволи " надделяха мъчно Нюкасъл с 3:2

" Ако желаят да остана, ще остана. Ще бъда тук, до момента в който съм необходим. Усещам, че от клуба желаят да бъда част от бъдещето. Казвал съм го и преди - нямам желание да бъда футболист, който е непотребен, само че не желае да напусне ", съобщи 29-годишният Фернандеш за Sky Sports.

Мениджърът Ерик загар Хаг, чиято орис също е неразбираема, съобщи изрично, че Фернандеш би трябвало да остане в Манчестър. Португалецът обаче бе част от сезон, който Юнайтед ще желае да не помни допустимо най-бързо. 20-кратните първенци изгубиха 14 пъти в шампионата, което е антирекорд за тях от основаването на Висшата лига.

" Клубът изрично желае да задържи Бруно. Няма подозрения по този въпрос, мисля си. Той постоянно дава всичко от себе си и е образец за останалите, без значение дали е контузен. Бруно обича футбола и желае да печели ", съобщи Тен Хаг, представен от Sky Sports.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР