Капитан от украинските военновъздушни сили, определян от военните като пилот-изтребител,

...
Капитан от украинските военновъздушни сили, определян от военните като пилот-изтребител,
Коментари Харесай

Капитан от украинските военновъздушни сили загина в сражение

Капитан от украинските военновъздушни сили, определян от военните като пилот-изтребител, е умрял

Капитан от украинските военновъздушни сили, определян от военните като пилот-изтребител, е умрял, до момента в който е защитавал родината си, оповестява в некролог учебното заведение, в което е учил. В него не се показват събитията на гибелта му, съобщи 19 минути

Училището в град Ивано-Франковск заяви в обществените мрежи, че Антон Листопад е " приет през 2019 година за най-хубавия водач на украинските военновъздушни сили и е взел участие във военни дейности в източната част на Украйна "

Капитан с това име е включен в листата на наградените с разнообразни заслуги от украинския президент Владимир Зеленский предишния месец. Мъжът има лична страница в Уикипедия в украинската версия на онлайн енциклопедията, въпреки че тя е основана единствено два дни преди публикуването на заповедта на Зеленский.

Училището, което заяви за гибелта на Листопад, разгласява предходната година биография на мъжа, съгласно която той се причислява към украинските въоръжени сили през 2010 година Претърпял е две интервенции, с цел да получи подготовка за военен водач, и е учил във военното авиационно учебно заведение в Харков, което е приключил през 2018 година, осъществявайки детската си фантазия, се споделя в публикацията.

Съдейки по биографията, Листопад е бил на 31 години по време на гибелта си. Статията включва няколко фотоси, на които той е студент, пилотира изтребител и получава медал за смелост от Зеленский.

В некролога се показва, че Листопад е управлявал въздушния церемониал над Киев по време на миналогодишното честване на независимостта на страната, като " милиони украинци са го следили с наслада и горделивост "

Руските военни настояват, че на практика несъмнено управляват въздушното пространство на огромна част от Украйна, което прави множеството бойни задачи на украинските военни водачи извънредно рискови. Според последните данни на съветското министерство на защитата повече от 260 украински изтребителя са били унищожени по време на спора, както във въздуха, по този начин и на земята, от съветски военни самолети и противовъздушна защита.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР