Капитан на отвлечения в Червено море кораб е 38-годишният Любомир

...
Капитан на отвлечения в Червено море кораб е 38-годишният Любомир
Коментари Харесай

Мъже от Варна и Горна Оряховица са пленените българи от отвлечения кораб в Йемен

Капитан на отвлечения в Червено море транспортен съд е 38-годишният Любомир Чанев, предава Българското национално радио като се базира на свои източници. Мъжът живее със фамилията си във Варна, само че корените са му от петричкото село Кавракирово.
Прочетете още
Родителите на капитан Чанев, които са аграрни производители, и сестра му, от години живеят в благоевградския квартал " Струмско ". Към момента те отхвърлят да приказват за случая.

39-годишният Данаил Веселинов от Горна Оряховица е вторият българин, похитен през вчерашния ден с кораба " Галакси водач " в Червено море. Информацията удостовери за БНР брачната половинка на старши помощник-капитана Събина Веселинова. За последно тя е говорила с мъжа си в събота, нямало е проблеми.

Екипажът е бил на корабоплаване с автомобиловоза от към месец и половина.

" Никой не ни е търсил за искане от откуп или да ни съобщи известие от брачна половинка ми ", споделя Събина Веселинова.

Според нея отвличането на кораба в неделя е станало ненадейно, само че не изключи и да са намесени политически аргументи, свързани с войната в Близкия изток.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР