Капитализмът в сегашния му вид се изчерпи, заяви руският президент

...
Капитализмът в сегашния му вид се изчерпи, заяви руският президент
Коментари Харесай

Путин обяви краят на капитализма

Капитализмът в настоящия му тип се изчерпи, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от РИА Новости. Руският държавен глава приказва на съвещание на дискусионния клуб " Валдай ".

" Всички споделят, че съществуващият модел на капитализъм, който в този момент е в основата на публичния строй в голямото болшинство страни, се е изчерпал “, сподели Путин. Възможностите за излизане от клуба на все по-заплитащите се несъгласия в границите на този модел завършиха, означи той. Според него оттук насетне умереният консерватизъм би трябвало да се смята за най-разумния принцип на мирогледа в идния интервал на преустрояване в света.

Президентът на Русия означи също, че социално-икономическите проблеми на другите страни в този момент са се изострили до степен, при която в предишното са предизвиквали разтърсвания в международен мащаб. По време на речта си президентът приказва и за утежняването на климатичните деформации на планетата, провокирано от пандемията на ковид. Последствията от някои аномални естествени феномени могат да бъдат преодолени единствено посредством сливане на напъните с други страни, акцентира Путин.

Природните бедствия ще стават от ден на ден и повече, добави съветският държавен глава. „ Суша, цунамита на процедура станаха норма и всяко съревнование в такива условия губи смисъл “, сподели Путин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР