Кап. Румен Йовчев стана първия български капитан в една от

...
Кап. Румен Йовчев стана първия български капитан в една от
Коментари Харесай

Варненец стана капитан в една от най-големите круизни компании в света

Кап. Румен Йовчев стана първия български капитан в една от най-големите круизни компании в света Royal Caribbean. Това оповестиха от Висшето военноморско учебно заведение (ВВМУ) „ Н. Й. Вапцаров “, чийто ученик е капитанът.

„ Достигането на тази позиция е доказателство, че възпитаниците на Морско учебно заведение са висококвалифицирани експерти, запалянковци и новатори с висок интелектуален капацитет. Гордеем се, че реализирахте своя дългогодишна фантазия, за която сте положили доста старания, воля, мощ на духа и очакване “, се показва в обява във фейсбук страницата на морския ни университет.

Румен Йовчев е от Варна, потомствен моряк. За първи път се качва на пасажерски транспортен съд едвам тригодишен, показа той в изявление за Дарик преди време.

Йовчевработи за Royal Caribbean от 2007 година В компанията стартира като първи асистент на капитана, след това става старши асистент и дава отговор за сигурността на кораба, след това за поддръжката на кораба, а през 2015 стана staff captain и за седмица пое ръководството на най-големия транспортен съд в светапо това време Аllure of the seas.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР