Канзас Сити Чийфс спечелиха финала по американски футбол, но интернет

...
Канзас Сити Чийфс спечелиха финала по американски футбол, но интернет
Коментари Харесай

Канзас Сити взе Супербоул

" Канзас Сити Чийфс " завоюваха финала по американски футбол, само че интернет се взриви от новината, че Риана е бременна с второто си дете. Певицата разкри коремчето си по време на шоуто на полувремето. Още преди мача тя загатна за сериозна вест. " Ще доведа някого ", с усмивка показа тя. Всички смятаха, че е различен реализатор, само че се оказа второто дете.

Патрик Махоумс изведе тима си до невероятната победа с 38:35, макар че игра съвсем целия мач на един крайник поради обострената травма на глезена.

Така той съумя да счупи две проклятия. Първото е това на Дрейк, откакто рапърът заложи на " Чийфс " да завоюват, а по принцип се знае, че който поддържа, той губи. И второто е, че от 1999 година най-хубавият състезател на постоянния сезон в никакъв случай не е печелил финала. А тъкмо преди мача Махоумс бе разгласен за №1. Нито Том Брейди, нито Пейтън Манинг бяха реализирали това.

Махоумс бе разгласен и за №1 в самия край и направи неповторим дубъл.

" Чийфс " към този момент имат три трофеи в историята си, като предната бе за сезон 2019 година Тогава те съумяха да вземат трофея тъкмо след 50 години очакване - първата им купа бе за 1969 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР