Канят варненци и гостите на града на 10 юни (петък)

...
Канят варненци и гостите на града на 10 юни (петък)
Коментари Харесай

Канят гости на чаша вино в обновения Розариум на Екопарк – Варна

Канят варненци и гостите на града на 10 юни (петък) от 18:00 часа да открият публично актуализирания Розариум в Университетска ботаническа градина Екопарк – Варна.

" Сред пъстрите багри и уютни кътове в Розариума, сме подготвили чаша вино от Шато Бошнаков и маза Белоградец, вкусни млечни и месни деликатеси от Мандра " Киселово “ и " Тропик “ ООД, гр. Добрич. За празничното въодушевление ще се погрижат младите реализатори от Арт център " Палитра “, гр. Добрич и DJ Данчо. Сред феерията от цветове и нежни аромати в Розариума, изложба " Тюркоаз “, гр. Варна ще показа галерия " Роза - Царицата на цветята “.

Нека дружно се насладим на разнообразието на повече от 2500 рози от 80 сорта в Розариума на Екопарк Варна. Колекцията, ситуирана на повърхност от към 4 дка, включва чаено-хибридни, флорибунда, полиантови и британски рози, систематизирани по групи в амфитеатрална комбинация.

Събитието е част от културния календар на Екопарк Варна във връзка 130 години Университетски ботанически градини ", оповестяват от управлението на парка.

Вход за възрастни: 5 лева. Ученици, студенти и пенсионери: 3 лева. Паркинг: 4 лева

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР