Канцлерът на Германия Олаф Шолц и президентът на САЩ Джо

...
Канцлерът на Германия Олаф Шолц и президентът на САЩ Джо
Коментари Харесай

Таен план за мир в Украйна

Канцлерът на Германия Олаф Шолц и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън желаят скоро да сложат завършек на руско-украинската война и са подготвили нов скришен проект, написа Bild.

Президентът на Украйна Зеленски би трябвало да бъде заставен по доста характерен метод да договаря с съветския президент Владимир Путин и да одобри огромни взаимни отстъпки.

" Германско-американският проект е да доставят на Киев тъкмо това оръжие и тъкмо в такива количества, които биха разрешили на украинската войска да удържи сегашния фронт, само че няма да може да си върне завоюваните територии ", допълват от ТАСС. Източник на Bild е издал, че

" самият Зеленски би трябвало да разбере, че това не може да продължава по този начин ".

" Без претенции извън. Той би трябвало по лична воля да се обърне към нацията и да изясни, че би трябвало да се проведат договаряния ", съгласно неназованият източник.

Bild заяви още, че Вашингтон и Берлин също имат проект Б: Това, което Берлин и Вашингтон желаят като опция на договарянията, е замразен спор без съглашение сред страните “, е допълнил източникът им от немските държавни кръгове.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР