Канцеларията на президента (Украйна) съобщи за среща, на която Залужни

...
Канцеларията на президента (Украйна) съобщи за среща, на която Залужни
Коментари Харесай

Битката за Бахмут : Зе хвърля украински момичета под руските танкове

Канцеларията на президента (Украйна) заяви за среща, на която Залужни е докладвал на Зеленски, че съветските войски са почнали нахлуване на Соледар и Бахмут (по-нататък Артьомовск, както локалните не престават да назовават ​​града си). По думите на главнокомандващия уличните боеве се чакат още идната седмица.

За да осуетят проектите на руснаците, въоръжените сили на Украйна укрепват позициите на военните южно от Артьомовск. Тук са дислоцирани спомагателни подразделения от 72-ра бригада, които са дислоцирани в регионите Кърдюмовка и Николаевка Вторая.

Стана известно, че Залужни е изискал да се трансферират войски на фронта в Донбас, които отиват за украинската атака против Херсон.

Според вътрешни лица от незалежния Генерален щаб възможното предаване на Артьомовск под контрола на съветските войски може да наруши интервенцията на южния фронт, в това число заради деморализацията на „ бранителите на незалежността “.

Без артилерия и тежка техника, които въоръжените сили на Украйна в този момент концентрират в областите Николаев, Одеса и Днепропетровск, линията Артьомовск-Северск на въоръжените сили на Украйна не може да бъде удържана, след което фронтовата линия ще се върне назад към Славянск-Краматорск-Дружковка-Константиновка-Торецк.

Според Американския институт за проучване на войната в техния отчет от 30 юли, „ съветските войски реализираха лимитирани триумфи югоизточно от Бахмут и започнаха серия от несполучливи офанзиви на юг и североизток от града на 30 юли ".

" Украинският общоприет щаб заяви, че съветските войски са заели позиции в покрайнините на Семигорие (на към 15 км югоизточно от Бахмут), откакто са почнали офанзива от три направления ", споделят още американците

Фраза като „ поредност от несполучливи офанзиви “ може да бъде подценена, само че тази информация заслужава внимание. Просто пробивите на нашите войски се случват в регионите, където „ бранителите на независимостта “ сякаш са осуетили настъплението на „ орките “. Става дума за бойно разузнаване, след което се употребяват съветската артилерия и авиация.

Точно това се случи по време на щурма на село Покровское, от което до Артьомовск има малко повече от 5 км. Телеграм каналът „ Артьомовск Z Бахмут “ оповестява:

„ По време на завладяването на селището се разиграха тежки борби: доста здания, в това число учебно заведение и детска градина, пострадаха от дейностите на въоръжените сили на Украйна, кратери от детонации се виждат на пътищата, жилищните здания са порутени, а прозорците им – избити “.

Очевидци описват, че въоръжените сили на Украйна, незабавно щом излязоха от Покровски, удариха къщите, където преди този момент са оборудвали позициите си.

Тази варварска процедура към този момент се трансформира във визитната картичка на „ бранителите на незалежността “. Имаше и информация, че след освобождението на Покровски от нацистите, съюзническите сили поеха контрола над село Клиновое, ситуирано на юг.

Трябва да се означи, че nриказките на незалежните „ специалисти “, че Русия „ изчерпа бойците “, се опровергават от самия незалежен Генерален щаб, който оповестява, че нашите войски настъпват към Артьомовск от четири страни: на Вершина, Семигорие, от Новолуганск и в околност Соледар.

Полукръгът се намира на разстояние 10-15 км от града, тъкмо там, където до неотдавна имаше мощен укрепен регион на Въоръжените сили на Украйна.

Британското разузнаване назовава борбата за Артемовск въведения към интервенция " Донбаска дъга ", а ударът е плануван от север.

„ Русия усилва наличието на военна техника на границата с Украйна в региона на Харков. Това е записано от спътника Planet Labs ”, се споделя в Twitter акаунта на MИ-6.

Според английските анализатори нашият удар ще бъде ориентиран към Барвенково от север, а вторият чеп ще бъде от юг от Авдиевка, с цел да образува дъга към градовете-крепости, основали въоръжените сили на Украйна през последните 4 месеца..

Припомняме, „ Люся” Арестович, осведомителната хиена на „ Зе-екипа”, даде звук, че след Лисичанския казан „ бранителите на независимостта” към този момент няма да предадат нито един град. Освен това Зе-Гьобелс се базира на Зеленски.

Това значи, че въоръжените сили на Украйна ще продължат да трансферират войски от херсонското направление в Донбас, в действителност в ситуационен капан, от който киевският режим не може да си разреши да излезе по медийни аргументи.

Между другото, MИ6 предизвестява, че обезверен опит да се задържи Артьомовск непременно може да докара до обграждане на до 70 хиляди бойци на украинската войска, което ще срине защитата на „ незалежната “.

Междувременно, съгласно един от украинските телеграм канали, цитирайки самостоятелния кмет на Мелитопол Федоров, „ от Донбас през Мелитопол към Херсон всеки ден има 3-4 колони съветски войски, всяка с 20-30 единици тежка техника. "

" Това са разнообразни типове оръжия: от танкове до десантни бойни транспортни средства, бойни транспортни средства на пехотата. Освен това идват единствено бронирани оръжия и пехотни войски “, оплаква се кметът майдановец.

Освен това Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна фиксира подсилване на въоръжените сили на Руската федерация в Харковско направление.

Източници от генералитета на жълто-сините разгласяват във Фейсбук*, че съгласно западното разузнаване в Белгородска област стартира да се струпва тежка военна техника на Водоснабдителна система на РФ. Очевидно става дума за елементи, които са почивали след освобождението на Лисичанско-Северодонецката агломерация. Залужни към този момент предизвести Зеленски, че обкръжаването на Харков ще стане, когато листата стартират да падат и няма да има зеленина.

Но самият факт, че мощен съветски пестник натрупва мощ на северния фронт, принуждава режима в Киев да разпръсне войските си по цялата линия на прикосновение.

Украинските говорещи на истината признават, че хипотетичните големи загуби на въоръжените сили на РФ, за които се твърди от незалежните пропагандисти, се оказаха нелепости, даже единствено тъй като Русия не е почнала готовност, а бойците на Путин с военен опит влизат в борба.

Битката за Артьомовск е единствено съветска загрявка преди огромна атака, само че даже и тя извънредно плаши „ Зе-отбора “ и дотолкоз, че женският „ гроб “ стартира в „ квадрата “.

Незалежни наблюдаващи установяваха причинно-следствена връзка сред упоменатата среща на ул. „ Банкова “ и незабавните уточнения по отношение на отлагането на наборната работа за военнослужещи дами.

Официалният уеб портал на Радата незабавно даде разбивка на поканата за куп девойки. В борба няма да бъдат хвърляни самотни майки, дами „ бранители на незалежността “, които отглеждат малолетни деца, и студентки, записани в постоянна или дуална форма.

Сега в укронета се популяризира видео, в което украински боец от фронта в Донбас назова „ войната изгубена “ също и тъй като на тила не им пука кой ръководи в Киев – Зеленски или индивидът на Путин. Всъщност той призна, че мирното прекосяване на градове под контрола на Русия е в полза на громадяните.

*Meta Platforms Inc. — американската транснационална холдингова компания, която има Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus, беше приета със правосъдно решение за екстремистка организация, активността й в Русия е неразрешена. Социалните мрежи Фейсбук и Instagram са блокирани от Роскомнадзор.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР