Канцеларията на британското правителство смята, че президентът на САЩ Доналд

...
Канцеларията на британското правителство смята, че президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Британското правителство критикува Тръмп за антимюсюлмански постове

Канцеларията на английското държавно управление счита, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е трябвало да разгласява в Туитър материали с антимюсюлманско наличие, взети от ултрадясната английска формация Britain First, съобщи БГНЕС.
Преди време заместничката на водача на Britain First Джейда Франсън популяризира в Twitter видеозаписи с фрагменти от набези, осъществени от мюсюлмани. В един от тях се разрушава скулптура на Дева Мария. Когато тези страници се появиха на акаунта на американския президент, Франсън написал: " Боже, благослови Тръмп! Боже, благослови Америка! ".
Според представител на държавното управление Доналд Тръмп не е бил прав да ритуитне постовете, взети от Britain First ".
По-рано водачът на английската съпротива Джеръми Корбин изиска от държавното управление на Мей да осъди материалите на Britain First - организация, която водачът на лейбъристите назова „ гнусна и рискова “. А редица английски парламентаристи още веднъж сложиха въпроса да се намали статута на идното посещаване на Доналд Тръмп в Лондон – от държавен на по-нисък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР