Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА

...
Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА
Коментари Харесай

Софийски истории от галерията с Ясен Згуров

Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА - най-новия културно-образователен и развлекателен план на Националната изложба, който включва 25 видео-филма, които ще бъдат предавани всяка седмица (от 16.04.2021 - 01.10.2021).

Видеата са субтитрирани и за хора със слухови увреждания, и ще бъдат оповестени на канала на Националната изложба в.
 Софийски истории от галерията със Севда Семер Софийски истории от галерията със Севда Семер
Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА - най-новия културно-образователен и развлекателен план на Националната гал...

Темата е напълно обвързана със София, а участниците са поканени да опишат по една персонална история, обвързвана със спомен, прекарване или лична интерпретация на определено от тях произведение от фонда на Националната изложба и РИМ – София: пейзажи, събития от столичния живот, ежедневни подиуми.   



Целта ни е да предизвикваме жителите и гостите на София към нови прекарвания в един цялостен с история и мемоари град, станал част и от тяхната персонална история.

Проектът се осъществя с поддръжката на  Столична община, СП " Култура " 2021 година, Направление " Активни публики ". Партньори са Регионалният исторически музей – София и уеб страницата actualno.com.
 Софийски истории от галерията с Джеки Стоев Софийски истории от галерията с Джеки Стоев
Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА - най-новия културно-образователен и развлекателен план на Националнат...

Още от АРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР