Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА

...
Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА
Коментари Харесай

Софийски истории от галерията със Станислав Памукчиев

Каним Ви да станете част от СОФИЙСКИ ИСТОРИИ ОТ ГАЛЕРИЯТА - най-новия културно-образователен и развлекателен план на Националната изложба, който включва 25 видео-филма, които ще бъдат предавани всяка седмица (от 16.04.2021 - 01.10.2021).
Видеата са субтитрирани и за хора със слухови увреждания, и ще бъдат оповестени на канала на Националната изложба в youtube.

Темата е напълно обвързана със София, а участниците са поканени да опишат по една персонална история, обвързвана със спомен, прекарване или лична интерпретация на определено от тях произведение от фонда на Националната изложба и РИМ – София: пейзажи, събития от столичния живот, ежедневни подиуми.   
 Пилотно видео на Софийски истории от галерията Пилотно видео на " Софийски истории от галерията "
Пилотното видео към плана " Софийски истории от галерията " показва тематичната обязаност на плана със столицата. Участниците са...

Целта ни е да предизвикваме жителите и гостите на София към нови прекарвания в един цялостен с история и мемоари град, станал част и от тяхната персонална история.
Проектът се осъществя с поддръжката на  Столична община, СП " Култура " 2021 година, Направление " Активни публики ". Партньори са Регионалният исторически музей – София и уеб страниците ploshtadslaveikov.com и actualno.com.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР