Каним ви да направите нашия кратък тест, за да разберете

...
Каним ви да направите нашия кратък тест, за да разберете
Коментари Харесай

Тест: Изберете червило и разберете какъв е вашият сексуален темперамент

Каним ви да извършите нашия къс тест, с цел да разберете какъв е вашият полов характер.

Желанието за секс е една от главните човешки потребности. Всеки човек обаче го изпитва по друг метод и с друга степен на мощ и периодичност. Под „ полов характер “ нормално се схваща степен на мощ и периодичност на половите потребности. За някои хора, без значение дали са мъже или дами, интимността им е нужна всекидневно, а за други и един път месечно е премного. И двете са нещо обикновено и не трябва да се чувствате зле в случай че някой ви каже, че това не е по този начин. А от време на време се случва и по този начин, че вроденото ви предпочитание за фамилиарност претърпява промени под въздействието на външни фактори.

Може би ще се запитате за какво е значимо да знаете какъв е половия ви характер? Първата причина е, с цел да опознаете по-добре себе си и вашите полови стремежи. Втората е, с цел да изградите мощна интимна връзка с верния сътрудник, който да има сходна потребност от секс като вас. Все отново една от главните аргументи за появяването на спорове в една връзка, или даже разпада й, е несъвместимостта на половите темпераменти сред сътрудниците.

Тогава по какъв начин да определите половия си характер? Той може да бъде открит благодарение на избрани медицински таблици и проби. Ние обаче ви предлагаме да го установите по един по-интересен и ексцентричен метод – благодарение на обичания си цвят червило.

Не е загадка, че психолозите от дълго време учат цветовете и тяхното влияние върху хората. Нашите подсъзнателни желания към избрани цветове и нюанси могат да разкрият доста за нашата персона, темперамент и даже полов характер.

А в този момент изберете цвета червило, който най-вече се приближава до най-използвания и лайкове от вас и вижте какво ще разкрие той за вашия полов характер в нашата изложба!

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР