Каним го да посети, съобразно нормите за обективност и достоверност,

...
Каним го да посети, съобразно нормите за обективност и достоверност,
Коментари Харесай

Висш представител на Хамас кани Илон Мъск да посети ивицата Газа

" Каним го да посети, съгласно нормите за обективност и меродавност, линията Газа, с цел да види мащаба на кланетата и разрушенията, осъществени против хората в Газа ", съобщи на конференция в Бейрут високопоставеният представител на " Хамас " Осама Хамдан.

Вчера медийният магнат Мъск, подложен на нападки поради утвърждението си за антиеврейски пост, прегледа място, атакувано от " Хамас " в Израел, и съобщи, че се ангажира да направи всичко належащо да спре разпространението на ненавист.

Технологичният бизнесмен обаче изрази поддръжката си за Израел, като съобщи, че едно от провокациите е " в последна сметка да се спре пропагандата, която убеждава хората да правят убийства ", съобщи Ройтерс.

След като чу израелския министър председател Бенямин Нетаняху да споделя в онлайн чат онлайн, че " Хамас " би трябвало да бъде погубен, Мъск сподели: " Нямаме избор. "

Мъск, който посети Израел по време на войната му против " Хамас " в Газа, добави: " И аз бих желал да оказа помощ ".

Той получи алегоричен медальон от бащата на израелски пленник на " Хамас " в линията Газа и даде обещание да го носи, до момента в който всички хора, държани в плен радикалното палестинско придвижване, бъдат освободени.

" Нашите сърца са заложници в Газа " написа на металната плочка, която милиардерът получи от Малки Шем-Тов, чийто наследник Омер е бил отведен от бойци на " Хамас ".

Окачвайки плочката на врата си, Мъск сподели, че ще я носи всеки ден, до момента в който заложниците не бъдат освободени. Тези медальони, необятно публикувани в Израел, символизират кръвопролитното нахлуване на " Хамас " на 7 октомври, при което 240 души бяха отведени от израелска територия за заложници в линията Газа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР