Кание Уест се ожени за архитекта на компанията му Yeezy“

...
Кание Уест се ожени за архитекта на компанията му Yeezy“
Коментари Харесай

Два месеца след развода с Ким: Кание Уест се ожени отново

Кание Уест се ожени за архитекта на компанията му „ Yeezy “ Бианка Цензори два месеца след завършването на развода му с Ким Кардашиян, заяви „ Дейли мейл “.

Твърди се, че 45-годишният рапър го е направил на частна гала с Бианка и двойката е била видяна да носи венчални халки. Съюзът обаче не е легализиран, защото наподобява, че двойката не е подала брачно удостоверение, оповестява TMZ. Кание е бил видян да носи пръстена си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на уеб страницата настояват, че пръстенът символизира уговорката му към нея след церемонията.

Не е известно от какъв брой време двойката се познава, като Бианка се причислява към компанията на Кание „ Yeezy “ през ноември 2020 година
Рапърът беше забелязан да беседва с Бианка и да се любува на ядене с нея в понеделник в „ Waldorf Astoria “ в Бевърли Хилс.

Кание неотдавна уреди развода си с Ким през ноември. Двамата се ожениха през 2014 година на обилна гала във Флоренция след тригодишно запознанство. Близо седемгодишният брак завърши през 2021 година

От TMZ разкриха, че Ким ще получава месечна прехрана за децата в размер на 200 000 $, напомня БГНЕС. Също по този начин е контрактувано, че Ким и Кание ще имат взаимно настойничество и " еднакъв достъп " до децата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР