Канела с мед: укрепва имунитета, подобрява работата на сърцето и

...
Канела с мед: укрепва имунитета, подобрява работата на сърцето и
Коментари Харесай

Канела и мед: укрепват имунитета и подобряват здравословното състояние

Канела с мед: укрепва имунитета, усъвършенства работата на сърцето и още доста изгоди при разнообразни здравословни положения.

Винаги съм считала, че става въпрос за елементарна композиция, която баба ми и дядо ми в действителност харесваха. Спомням си, че баба ми постоянно добавяше тази примес в кафето си, а също и в чая. Когато в къщата има канела и мед, баба ми споделяше, в нея има здраве. По-късно прочетох за свойствата на тази композиция и през днешния ден разбирам за какво я ползваше всеки ден.

Мед и канела – артикули, които всеки има вкъщи. Но знаете ли, че те са доста по-силни в композиция, в сравнение с поотделно. Те могат да бъдат доста потребни помощници при разнообразни проблеми.

1 чаена лъжичка мед, смесена с ½ чаена лъжичка смляна канела на гладно с чаша топла вода са потребни при:

Диабетици и хора, които имат проблеми с черния дроб
Медът в дребни количества дружно с канелата освен работи като профилактика при диабет, само че има и позитивен резултат, даже в случай че към този момент страдате от заболяването. Той също по този начин защищава черния дроб и оказва помощ за възобновяване на чернодробните кафези.

Бързо понижаване на мастните натрупвания
Канелата и медът са доста ефикасни помощници в битката с непотребните килограми. Тяхната мощ е в стимулирането на метаболизма, подпомагането на верния храносмилателен развой и по-бързото разграждане на мастните ресурси.

Подобряват работата на сърцето
Профилактика против болести на сърцето и кръвоносната система. Укрепват сърдечния мускул и способстват за стабилизирането на сърдечния темп и кръвното налягане.

Помагат при уязвимост, безпокойствие и депресивно въодушевление
Комбинацията от мед и канела може да успокои и отпусне мозъка, да облекчи напрежението и напрежението.

Укрепват имунитета
Медът и канелата укрепват имунната система и по този метод усъвършенстват способността на организма да се пази от вирусите.

Ускоряват оздравителния развой
Разтворете една чаена лъжичка мед и ½ чаена лъжичка канела в млякото. Те ще оказват помощ на организма да се оправи с заболяването по-добре и по-бързо.

Срещу косопад
Смесете 1 супена лъжица топъл зехтин с една супена лъжица мед и ½ чаена лъжичка канела. Нанесете тази примес в корените на косата и оставете за няколко минути. Комбинацията от съставки подтиква растежа на космените фоликули и укрепва структурата на корените.

Вижте още: Клавишни комбинации, които ще улеснят работата ви с компютър

Помощ при инфекции на пикочния мехур
Смесете 2 супени лъжици мед и 1 чаена лъжичка канела. Разбъркайте сместа в 1 чаша топла вода и изпийте. Ще успехите инфекцията в границите на няколко дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР