Кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София е по-подходяща

...
Кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София е по-подходяща
Коментари Харесай

Вили Лилков: Ще обединя десницата, Терзиев е по-подходящ за кандидат на БСП

Кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София е по-подходяща за Българска социалистическа партия. Тази кандидатура ще раздели доста тежко дясната общественост. Това съобщи проф. Вили Лилков, който беше повдигнат от предприемчив комитет, включваш представители на достоверната десница.

Той изясни пред бТВ, че е решил да одобри номинацията за кмет, откакто ПП-ДБ са оповестили своя претендент. „ Бях залят от позвънявания от хора с десни убеждения “, сподели проф. Лилков. 

Той изясни, че децата не би трябвало да носят отговорност за делата на своите родители, само че казусът с Терзиев е друг. „ Става дума за правоприемник на най-мракобесната конструкция, която е репресирала българското общество “, сподели проф. Лилков и добави, че в случай че Терзиев бъде определен това значи да се постави печата на Държавна сигурност върху 30-годишния преход.

Според него казусът идва от водачите на по този начин нареченото дясно.

„ Проблем са водачите на дясното, които сложиха десните гласоподаватели на няколко пъти на доста тежък избор “, сподели той, имайки поради, че преди 4 години те са призовали да се гласоподава за Мая Манолова за кмет, а през 2021 година са подкрепили Румен Радев за президент.

Проф. Вили Лилков счита, че ще сплоти десницата. В най-скоро време ще изиска поддръжка от Съюз на демократичните сили и ДСБ. „ Ще се явим в една доста добра форма през есента “, счита проф. Лилков.

Според него ГЕРБ би трябвало да се явят със своя лична кандидатура в София, с цел да защитят своето 18-годишно ръководство от 2005 година

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР