Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е добра. По-добрите шансове обаче

...
Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е добра. По-добрите шансове обаче
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ГЕРБ се върна в мача с проф. Герджиков, но шансовете на Радев са по-добри

" Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е добра. По-добрите шансове обаче са на Радев. С този ход ГЕРБ се върна в мача. От едната страна ще имаме силов човек, а от другата страна – интелектуалец. Радев към този момент по-трудно ще удря. В тези избори ще има конспирация. "

Това съобщи политологът и изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл " Първан Симеонов в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Тази стъпка е демонстрация на огромна морална храброст от страна на проф. Герджиков. Да влезеш в политическа борба на този глинест терен е демонстрация на огромна храброст. Това е опит да се тръгне към цивилизованост и диалогичност в политиката. Много образован ход “, счита общественият антрополог Харалан Александров.

Симеонов добави, че след тези избори евентуално ще се стигне до държавно управление.

„ Ако това не се случи, политическите сили ще понесат доста негативи. Новата мощ демонстрира сполучлив модел българи. Българите желаят да се видят значими, готини и съумели. Те имат потребност от незабавна инжекция самочувствие. Не доста се краде, а малко се създава. Трябва да работим с по-добра продуктивност. Здравеопазването би трябвало да спре да е болничен бизнес. Демографската рецесия е сериозна и каквото и да вършим, е кърпене. Трябва да обърнем тази наклонност “, предизвести политологът.

„ Обяснението за блокажа в страната е, че българското общество желае гражданска война. Това, че не се поставят червени линии на политическите партии, ми се вижда като умен метод “, сподели Харалан Александров.

Хората желаят да видят обещания за триумф, а освен обвинявания и реваншизъм, добави общественият антрополог.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР