Кандидатурата на акад. Николай Денков за премиер е подигравка за

...
Кандидатурата на акад. Николай Денков за премиер е подигравка за
Коментари Харесай

Костадинов за номинацията на акад. Денков: Подигравка с парламента!

Кандидатурата на акад. Николай Денков за министър председател е насмешка за Народното събрание. Този човек, когато напусна системата на образованието, провокира една мощна групова въздишка на облекчение измежду всички в системата на образованието.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка номинацията за министър председател на акад. Николай Денков от страна на " Продължаваме промяната " (ПП), съобщи Новини.бг.

" Няма по какъв начин да подкрепим кабинет на Политическа партия, както не подкрепихме кабинет на ГЕРБ. Те нямат никакви разлики нито във вътрешнополитически проект, нито във външнополитически. Техните разлики са чисто личностни. Политическа партия нямат никакви разминавания с ГЕРБ. Те са за еврозоната и унищожаването на българския лев, за са за нови чертежи на американски самолети, за са за даване на оръжие на Украйна и внасяне на рисково нуклеарно гориво за АЕЦ " Козлодуй ", създадено в Америка. Няма да отидем на среща с Политическа партия. Не отидохме на среща с ГЕРБ, няма да отидем и с Политическа партия. Двете партии са едно и също нещо ", повтори Костадинов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР