Кандидатстудентска борса – Варна 2024 се организира на 15 март,

...
Кандидатстудентска борса – Варна 2024 се организира на 15 март,
Коментари Харесай

Обясняват на ученици как да кандидатстват за студенти във Варна

Кандидатстудентска борса – Варна 2024 се провежда на 15 март, петък, от 10:00 часа до 16:00 часа в Юнашкия салон във Варна. Събитието се провежда от Центъра за кариерно насочване към Община Варна.

Във форума ще вземат участие всичките шест висши учебни заведения в града - Висше военноморско учебно заведение „ Никола Й. Вапцаров ", Медицински университет " Проф. доктор Параскев Стоянов ", Варненски свободен университет " Черноризец Храбър ", Технически университет, Икономически университет и Висше учебно заведение по мениджмънт.

Събитието по традиция се посещава от възпитаници от цялата Варненска област, като те ще бъдат персонално съветвани и ще имат опция да получат актуална информация за изискванията за кандидатстване, периодите за записване и банкет.

Ще бъдат разяснени стратегиите на образование и семестриалните такси във всеки университет, и кандидат-студентите ще получат информация и за опциите за професионална реализация след довеждане докрай на висшето си обучение, както и за студентските стажове.

Целта на уредниците е да се даде опция на варненските висши учебни заведения да показват обширно своите специалности, преподаватели и иновационни модели, и да привлекат качествени студенти и бъдещи експерти, показват уредниците.    

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР