Кандидатка за депутат от партията на съдения за шпионаж в ...

Кандидатка за депутат от партията на съдения за шпионаж в

Кандидатка за депутат се записа в 4 листи, още четирима - в по 3 листи |

Кандидатка за народен представител от партията на съдения за шпионаж в интерес на Русия Николай Малинов „ РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО “ се е регистрирала в четири избирателни региона . Други четирима претенденти от разнородни малки партии са се записали в по три листи.

Днес ЦИК реши, че оставя регистрациите им единствено в първите по ред две листи, както е по закон, а останалите подреди да бъдат заличени.

Мила Кирилова Петрова е записана в листите на “русофилите” във Велико Търново, Враца, Габрово и 24 МИР София. Регистрациите в РИК 06 – Враца и РИК 24 - София, следва да бъдат оповестени за недействителни, реши ЦИК.

Християна Живкова Иванова е записана като претендент за депутат по предложение на КП „ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ, БДС РАДИКАЛИ И БНДС ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ “ в Добрич, Силистра и МИР 25 – София. Последната и регистрация в София следва да бъде оповестена за недействителна.

Деян Валентинов Митев от ВОЛЯ е записан във Враца, Монтана и Плевен. В неговия случай ще бъде заличена регистрацията му в Монтана.

Андрей Маринов Маринов, който е повдигнат от обединението „ НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ НА ДЕСНИЦАТА “, е записан във Велико Търново, 23 МИР– София и 24 МИР - София. Регистрацията му в РИК 24 – София следва да бъде оповестена за недействителна.

Лиляна Петрова Калчева - като претендент за депутат по предложение на Природен парк ПРАВОТО, е записана в Благоевград, 23 МИР – София и 24 МИР – София. Последната й регистрация е заличена.

Източник: offnews.bg