Кандидатите за президент на САЩ демократът Джо Байдън и републиканецът

...
Кандидатите за президент на САЩ демократът Джо Байдън и републиканецът
Коментари Харесай

Тръмп спомена пет пъти името на Путин по време на дебата с Байдън

Кандидатите за президент на Съединени американски щати демократът Джо Байдън и републиканецът Доналд Тръмп загатнаха името на съветския водач Владимир Путин общо девет пъти по време на дебата. Тези калкулации направи сътрудник на ТАСС след предизборния спор, извършен в Атланта.

Тръмп приказва за Путин по-специално, когато обсъждаше обстановката на интернационалната сцена. Според него, в случай че отпред на Съединени американски щати стоеше човек, „ който Путин би уважавал “, тогава нямаше да има спор в Украйна. Тръмп също по този начин за следващ път увери американците, че ще успее да позволи спора. „ Бих уредил всичко сред Путин и Зеленски, като определен президент “, добави той. Освен това, съгласно политика, „ Путин е видял некомпетентността “ на управлението на Съединени американски щати в обстановката с изтеглянето на американските войски от Афганистан през 2021 година „ Това беше най-срамният миг в историята на нашата страна ”, добави Тръмп.

Тръмп загатна още един път името на съветския водач, когато упрекна Байдън, че води страната към Трета международна война. Според републиканеца актуалният президент на Съединени американски щати не е почитан от водача на Северна Корея Ким Чен Ун, китайския президент Си Дзинпин и Путин.

Байдън на собствен ред приказва четири пъти за съветския президент. В първия случай актуалният президент на Съединени американски щати насочи неоснователни обвинявания към съветския водач за обстановката в Украйна, показва кореспондентът на ТАСС.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР