Кандидатите за народни представители в 49-ото Народно събрание от 5

...
Кандидатите за народни представители в 49-ото Народно събрание от 5
Коментари Харесай

Филип Попов: Доказали сме, че сме социален стожер и постигаме целите си в помощ на хората

Кандидатите за народни представители в 49-ото Народно заседание от 5 МИР Видин се срещнаха със симпатизанти на партията, с които разискаха настоящи проблеми в страната, измежду които високата и непрекъснато възходяща инфлация, както и спекулата с цените на стоките. По думите на лидера на видинската листа на левицата Филип Попов повече от необходимо сега е въвеждането на таван на цените на главните хранителни артикули от дребната потребителска кошница по модел на страни като Гърция и Франция. 
„ Изправени сме пред редица провокации, като влизаме в сложна акция, която ще ни окуражи да работим още по-усърдно за едно по-добро бъдеще за всички нас “, сподели Филип Попов и напомни, че през годините социалистите са потвърдили, че могат да бъдат обществен стожер и да реализират предпочитаните си цели като нарастване на пенсиите, трудовите хонорари на работещите, детските надбавки.
Той напомни, че през мандат на депутатите от левицата са обезпечени още топъл обяд за хората в потребност, безвъзмездни детски градини, ясли, както и учебници за всички възпитаници. „ Сега интензивно се работи за възобновяване на пенсионерските клубове в района, които се обновяват със лични средства “, добави социалистът.
Водачът на видинската листа Филип Попов показа останалите 7 претендент – депутати, измежду които млади експерти с дълготраен опит и упоритост и даде поръчка за мощни резултати на идните избори. Кандидатите за народни представители от БСП-Видин обявиха, че се афишират срещу демонтирането на паметника на Съветската войска и застават твърдо зад протестиращите в столицата.
По време на срещата във Видин бе разискван и референдумът против влизането на джендър идеологията в учебните заведения, проведен от Българска социалистическа партия. Инициативния комитет за провеждането на референдум ще бъде основан на следващия ден. Започва и събирането на подписи по места.
„ Видин и България имат потребност от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “. Да! Можем – да реализираме заслуженото челно място на партията в политическия живот на страната, с № 1 в интегралната бюлетина на изборите на втори април “, безапелационен бе лидерът на листата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР