Продължават срещите с жители от региона на кандидатите за народни

...
Продължават срещите с жители от региона на кандидатите за народни
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от Роман: Абсурдно е в XXI век да има общини без болница и полицейско управление

Продължават срещите с поданици от района на претендентите за народни представители от листата на " БСП за България " в 6 МИР Враца. Водачът на листата Атанас Зафиров изслуша проблемите на жителите на община Роман и ги срещна с главните акценти в програмата на партията, ограниченията на Българска социалистическа партия за битка с битовата престъпност в дребните обитаеми места, възобновяване на българското земеделие и свободния достъп до опазване на здравето.
Закриването на полицейското ръководство в общината е спомагателен фактор за увеличената криминогенна конюнктура в района, а неналичието на работеща транспортна скица лишава жителите от обикновени права на досегаемост и подвижност. 
" Абсурдно е в XXI век да има общини без болница и полицейско ръководство ", съобщи Атанас Зафиров.
Тези и други проблеми, свързани с обучение, опазване на здравето и липса на работни места, ще бъдат измежду главните цели в работата на народните представители от Българска социалистическа партия в региона, увери жителите на Роман Атанас Зафиров и прикани да гласоподават за коалиция „ Българска социалистическа партия за България ”  с номер 1 на изборите на 2 април.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР