Кандидатите за народни представители от ПП „Има такъв народ“ за

...
Кандидатите за народни представители от ПП „Има такъв народ“ за
Коментари Харесай

Има такъв народ предизвика фурор в Лом

Кандидатите за народни представители от Политическа партия „ ИТН “ за област Монтана се срещнаха с жители на Лом, с цел да показват главните задължения на партията и концепциите за развиване на региона в идващия парламент. Водачът на листата и специалист по земеделие на Има Такъв Народ Пламен Абровски обърна особено внимание на всички хора. Интересът към шатрата на Има Такъв Народ в центъра на Лом беше голям и провокира възторг спрямо останалите партии. Местните жители пожелаваха триумф на Абровски с вярата още веднъж да бъде номиниран за аграрни министър, тъй като ще бъде горделивост за цялата област Монтана.

„ В идващия парламент ще създадем всичко, което е по нашите сили, с цел да има към този момент постоянно държавно управление, да реализираме единодушие с останалите политически партии, тъй че най-накрая да може да предприемем всички тези незабавни стъпки, които не търпят отсрочване. А точно – да се възстановяват цените на електрическата енергия в България, които стават убийствени - цели бизнеси банкрутират, затварят. Другата извънредно незабавна задача е да се оправим със здравната рецесия “, разяснява Пламен Абровски. Епидемията сподели всички недъзи на българското опазване на здравето.

Следващият ни приоритет е образованието, което е в основата на съществуването на всеки един народ, на всяка една нация. Без обучение не може да има нито стопанска система, нито бизнес, нито опазване на здравето, нито каквото и да било. То дава старта на нашите деца в живота и е доста значимо този старт да бъде стабилен и да им дава опция за реализация, акцентира той.

Нашата стратегия е единствената, която е напълно от съответни управнически ограничения във всяка една сфера – опазване на здравето, обучение, селско стопанство, енергетика, просвета и други За разлика от другите партии, чиито стратегии са едни лозунги и красиви обещания, в нашата ние се ангажираме с съответни ограничения за съответен период, в който ще бъдат изпълнени, изясни Пламен Абровски. Няма друга политическа партия, която до момента да е подхождала по този метод към гласоподавателите си по време на акция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР