Кандидатите за народни представители на „БСП за България от Ловеч

...
Кандидатите за народни представители на „БСП за България от Ловеч
Коментари Харесай

Кандидатите на БСП от Ловеч и Пловдив-област с ангажимент за Троянския проход

Кандидатите за народни представители на „ Българска социалистическа партия за България " от Ловеч и Пловдив - област направиха през днешния ден среща в местността „ Беклемето ".

С това алегорично те поеха ангажимент за обезпечаването на целогодишна проходимост на републиканския път през най-високия планински проход Троян-Кърнаре. Водачът на листата на левицата в Ловеч Вяра Емилова, претендентите за депутати Минчо Казанджиев - регионален ръководител на Българска социалистическа партия - Ловеч, Младен Богдански, Иван Галилеев Иванов, Христомир Маринов, Васил Гадевски и Донка Михайлова - кмет на Троян, бяха подкрепени в своята самодейността от лидера на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив-област Веска Ненчева и кандиатите от листата, водена от нея - Мариан Русев и Нено Грънчаров.

Според тях този план ще обезпечи нова, добра транспортна и икономическа съгласуваност в този централен за страната регион, както и добра връзка за жителите на Ловешка и Пловдивска област. Не на последно място те показаха и че мощно развитият мебелен бизнес в Троян с обезпечени интернационалните пазари има незабавна потребност от по-пряка транспортна връзка с Южна България, само че и за цялата Ловешка област проходът значи по-бърз и по-пряк достъп до останалата част от страната.

Социалистите обясниха, че дължината на прохода е 40,8 km, надморската височина на седловината Беклемето е 1525,5 m, което прави Троянския проход най-високия проход в Стара планина.
„ Като бъдещи депутати ще настояваме за неотложно разработване на план за създаване на снегозащитно оборудване по билото на Стара планина, който да бъде включен в програмата за планиране на Агенция „ Пътна инфраструктура ", споделиха още основателите.

По думите им при подготовката на плана би трябвало да бъдат прегледани вероятните разновидности за създаване на сходно оборудване - огради против снегонавяванията, поради които проходът " Беклемето " се затваря за придвижване през зимния сезон, както и построяването на полутунел или тунел. „ Убедена съм, че сполучливото взаимоотношение сред локална власт и народните представители на Българска социалистическа партия са значима причина за реализиране на положителни решения за хората от общините ", съобщи лидерът на листата в Ловеч Вяра Емилова.

„ Ангажирането с районни проблеми, сложени по този метод и издигнати на национално равнище - това са резумните решения. Проблемите не се вземат решение на парче ", съобщи лидерът на листата на левицата в Пловдив-област Веска Ненчева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР