Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей

...
Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей
Коментари Харесай

Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посетиха завод за производство на стъклени бутилки

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посетиха цех за произвеждане на стъклени бутилки в столицата.
На срещата с управлението и чиновниците на компанията бяха разисквани опциите за финансиране през еврофондове, опазването на околната среда за този вид произвеждане. Дискутирани бяха опциите да се внедри система за назад изкупуване на стъкления амбалаж.

„ Като претендент за член на Европейския парламент от ГЕРБ ще поддържа дребния и междинен бизнес за основаване на по-добри условия за тяхното развиване “, съобщи по време на срещата Лиляна Павлова. Тя добави, че до 2021 година би трябвало да се прекрати производството и потреблението на принадлежности от пластмаса.

По време на срещата бе разисквана нуждата за основаване на повече условия, както и настройка в обществото за нуждата от преработване на отпадъците, в това число на тези от стъкло.

Един от главните цели за претендентите на ГЕРБ е основаването на тласъци и условия младите българи да работят, да се развиват в България, а тези които са напуснали страната да се върнат назад.

„ Работата ни дава резултат като за предходната година отчитаме, че броят на напусналите страната е еднакъв на тези, които са се върнали “, акцентира Павлова.

Андрей Ковачев, разяснява, че е извънредно значимо проявлението на добавената стойност на участието на България в Европейски Съюз, а точно това, което се е постигнало с евросредствата и какво ще се реализира отсега нататък.

Той добави, че посредством съдействие сред бизнеса и професионалното и висше обучение можем да се направи доста за европейския стопански напредък и това съдействие би трябвало да се развива.

На срещата участва и кметът на регион Сердика инж. Тодор Кръстев, общински съветници и членове на районното управление.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР