Кандидатите трябва да са със степен на завършено образование Бакалавър

...
Кандидатите трябва да са със степен на завършено образование Бакалавър
Коментари Харесай

Търсят с конкурс началник на отдел Недвижимо културно наследство“


Кандидатите би трябвало да са със степен на приключено обучение " Бакалавър " в региона на архитектурата и запазване на архитектурното завещание с 4 години професионален опит.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством чрез отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: " Опазване на недвижимото културно завещание на гр. Варна – краткосрочна, средносрочна и дълготрайна стратегия “ и изявление.

Документите за присъединяване в състезанието се показват в период до 17.30 часа на 12.09.2019 година на адрес: гр.Варна, бул. “Осми крайморски полк " №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ", ет.4, ст.409, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Допускането до присъединяване в състезанието ще се извърши от конкурсна комисия, която в период до 7 дни от крайната дата за подаване на документите, ще изготви описи на позволените и недопуснати претенденти, ще дефинира датата и мястото на осъществяване на състезанието и ще ги разгласи на осведомителното табло на Община Варна, както и в електронната й страница.

Избраният претендент ще има ангажимент да провежда, координира и управлява дейно и законосъобразно процедурите за парцели в предпазените територии по запазване на недвижимото културно завещание на територията на община Варна и Североизточен планов стопански регион.

Той би трябвало да прави надзор по отношение на вярното използване на ЗКН, Закон за устройство на територията и подзаконовите нормативни и надзор по отношение на вярното използване на Общия организационен проект, подробните устройствени проекти в поземлените парцели на територията на община Варна и кметствата към нея във връзка с предпазени територии за запазване на културното завещание.

Основната заплата, избрана за длъжността е до 1560 лева

Повече информация претендентите могат да получат на адрес: бул. “Осми крайморски полк " № 43, административно звено: отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор " към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги " и на тел. 052/820 171.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР