Кандидатите от листата на Коалиция БСП за България се срещнаха

...
Кандидатите от листата на Коалиция БСП за България се срещнаха
Коментари Харесай

Силна и сплотена БСП даде заявка за победа от Айтос

Кандидатите от листата на Коалиция Българска социалистическа партия за България се срещнаха гласоподаватели

Силни и сплотени, социалистите дадоха поръчка за победа от Айтос. Коалицията показа предизборната си акция в града, като организира среща както с актива на партията, по този начин и със симпатизанти. На събитието участва лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ инж. Петър Кънев, който бе съпроводен от претендентите за депутати Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева, Атанас Маринов и Марияна Автанска, като последните двама са представители точно на община Айтос. Предизборната среща почете и общинският ръководител на БСП-Бургас Живко Господинов, а хазаин бе водачът на БСП-Айтос и зам.-председател на Общинския съвет Милен Куртова-Радева. 

Преди срещата с жители и симпатизанти, социалистите уважиха паметта на семейство Ченгелиеви и поета партизанин Атанас Манчев, които умират трагично през 1944 година. Те сервираха цветя пред паметната плоча в Градската градина. 
 Минути преди срещата с гласоподаватели, социалистите сервираха цветя в памет на загиналите  семейство Ченгелиеви и поета партизанин Атанас Манчев през 1944 г.
Кандидатите за депутати показаха пред присъстващите акцентите в предизборната стратегия. И акцентираха, че през 47-ото Народно заседание Българска социалистическа партия като партия бе постоянна и поредна. Те увериха, че това ще продължи и в идващия парламент. Отново подчертаха, че за тях най-важни са стопанската система и обществената политика. Бяха разисквани значими за града и за района проблеми и бяха набелязани опциите за тяхното разрешаване. Всички социалисти показаха готовността си за екипна работа и единодушие по време на предизборната акция и по-късно. 

Милена Куртова-Радева подари на претендентите за народни представители своя авторска книга с лирика и прозаичност и им пожела триумф в идните на 2-и октомври парламентарни избори.
 Сплотени и обединени претендентите потеглиха към 48-ото Народно заседание, те са уверени в триумфа си поради изпълнените стратегии и обещания по време на 47-ото НС  Инж. Петър Кънев показа пред гласоподавателите в Айтос платформата на Коалиция Българска социалистическа партия за България, до него по средата е Стойко Танков, който заема четвърта позиция в листата   На събитието участваха и (от дясно наляво) Тодор Байчев - трети в листата, Станимир Баев - втори, и Атанас Маринов - седми  Инж. Петър Кънев се срещна и с актива на Българска социалистическа партия в Айтос. Посреща го общинският консултант Ремзи Ахмед, с който разискаха проблемите на общината  Лидерът на Българска социалистическа партия в Айтос и зам.-председател на Общинския съвет Милена Куртова-Радева подари на кандидатите своя авторска книга с лирика и проза

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР