Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и

...
Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и
Коментари Харесай

Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и на район „Централен“ Георги Стаменов разговаряха с граждани

Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов завоюваха възторженостите на живеещите на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ № 32-36, откакто повече от час разговаряха с тях и откриха решение на всеки от проблемите им. В срещата участваха и националният представител Димитър Лазаров и кандидатите за общински съветници Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова и Тони Каменова.

Живеещите в квартала благодариха на Георги Стаменов за новите тротоари, осветяване и неотдавна построения голям паркинг зад блоковете на ул. „ Гео Милев “. Желанието на всички присъстващи бе кафенето на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ до № 32-36, което е на общински терен, да проработи в най-скоро време.

„ Във всеки от трите блока живеят по 44 фамилии и откак затвориха заведението няма къде да се събираме “, обясниха жителите.

Георги Стаменов ги увери, че процедурата за отдаване чартърен ще бъде задействана до края на годината, а до пролетта на идната, кафенето ще има нов собственик. Той добави, че едно от изискванията за бъдещия наемател ще бъде да построи нова детска площадка до заведението.

„ Така ще има място и за по-възрастните хора от блоковете и за майките с деца “, означи той и думите му бяха посрещнати с наслада от присъстващите. Кандидатът на ГЕРБ за нов мандат за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов даде обещание да спомага и за слагането на кофи за разделно събиране на отпадъците на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ 32 и на резервоар за боклук до кръстовището на улиците „ Богомил “ и „ Сан Стефано “.

„ Не съм срещал до момента подобен кмет, който да си приказва толкоз доста с хората, да ги изслушва по този начин търпеливо и да им изяснява човешки по какъв метод и по кое време ще реши въпросите им. Надявам се повече политици да са като Вас “, възкликна удивено гражданин на „ Централен “. Той придружаваше брачната половинка си - млада майка, която алармира, че детските колички няма от кое място да минат, поради колите, паркирани до алеите на новия парк на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ и „ Източен “. Стаменов уточни, че казусът ще бъде решен до дни с монтирането на няколко анти паркинг уреди.

Гражданите благодариха за разбирането и пожелаха триумф на вота на 27 октомври. На локалните избори ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за кмет, областен кмет и общински съветници.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР