Кандидатите на ГЕРБ и ПП-ДБ-Спаси София Антон Хекимян и Васил

...
Кандидатите на ГЕРБ и ПП-ДБ-Спаси София Антон Хекимян и Васил
Коментари Харесай

Хекимян ще решава проблемите на София с нови стандарти. Терзиев: Как се променят стандарти със същите хора?

Кандидатите на ГЕРБ и ПП-ДБ- " Спаси София " Антон Хекимян и Васил Терзиев се изправят един против различен в първия си избирателен спор преди локалния избор за София. Пред " Дарик " двамата излагат някои от предизборните си визии и цели, като в това време си подмятат и хапливи въпроси.

Първият спор сред двамата претенденти пристигна по отношение на дълго траялия ремонт на ул. " Шишман ". Хекимян изясни, че мотивацията му да се бори за кметския пост е обвързвана с това, че от години е работил за решаването на проблемите на хората, а в този момент желае да го прави " по различен метод ".

" Искам да работя за София. Да бъдат въведени стандарти - в строителството, в заложените материали, във финалния надзор, с цел да няма ремонт на ремонта. Да прекратим [тези] остарели практики ", сподели журналистът.

Желанието за работа на Хекимян обаче беше бързо попарено от Терзиев, който риторично попита на чие ръководство се дължат тези остарели практики и проблеми:

" Аз се запитвам кой е виновен за тях? кой е в ръководство? Как се трансформират стандарти със същите хора? Стандарти има, те не се съблюдават доста пъти ", съобщи той.

Двамата си размениха и хапливи реплики на тематика вложения.

Хекимян: За да може хората да слизат в подлезите с тротинетките и да се качат още веднъж горе трябват вложения.

Терзиев: Радвам се, че господин Хекимян приказва за вложения, защото тази тематика " Инвестиции и финанси " ми е доста централна и доста обичана.

Х: Само тя ли ви е мощната, господин Терзиев?

Т: Не, само че тъй като се занимавам професионално с инсвестиции разбирам, че за всяка добра концепция би трябвало да има финанси.

Очаквайте детайлности! Новината се обновява!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР