Кандидатът за президентската номинация на Демократическата партия в САЩ Бърни

...
Кандидатът за президентската номинация на Демократическата партия в САЩ Бърни
Коментари Харесай

Сандърс призова Тръмп да не се меси в изборите на демократите

Кандидатът за президентската номинация на Демократическата партия в Съединени американски щати Бърни Сандърс прикани американския президент Доналд Тръмп да не се бърка в първичните избори на демократите, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп, който неведнъж се намества в демократическата конкуренция, съобщи през вчерашния ден на протест в Северна Каролина, че демократите се пробват да фалшифицират конкуренцията за номинацията против Сандърс.

Пред Си Ен Ен Сандърс съобщи: "Президент Тръмп, стойте настрани от демократическите първоначални избори. Защо вместо това не си вършите работата като президент? Спрете да лъжете. Спрете да управлявате една корумпирана администрация ".

Вчера двама от претендентите за номинацията на демократите - Пийт Бутиджидж и Ейми Клоубъшар - се отдръпнаха в интерес на някогашния вицепрезидент Джо Байдън, който може да бъде най-големият съперник на Сандърс за номинацията.

Оттеглянията на двамата демократи в интерес на Байдън стана в навечерието на по този начин наречения Супервторник, когато първоначални избори има в 15 американски щата и територии.

В навечерието на тези избори водещите министерства и организации в американското държавно управление излязоха с общо изказване, в което предизвестиха, че ще има последствия при положение на възможна външна интервенция в американските избори. Американските жители пък бяха призовани към зоркост, съобщи ДПА.

"Американците би трябвало да внимават, тъй като непознати играчи не престават да се пробват да повлияят на публичните настроения и да образуват вашите схващания ", се споделя в изказването на осем държавни служби, измежду които министерството на правораздаването, ФБР и разследващата общественост.

"Една добре осведомена и бдителна република е най-хубавата отбрана против дезинформацията ", се споделя в изказването.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР