Кандидатът за президент от управляващия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/

...
Кандидатът за президент от управляващия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/
Коментари Харесай

Пендаровски: Ще работя за напредъка на отношенията Северна Македония-България

Кандидатът за президент от ръководещия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/ Стево Пендаровски даде обещание да работи за напредъка в двустранните връзки сред Република Северна Македония и България.

 © БГНЕС
Той участва на честванията по случай 11-та годишнина от основаването на Българския културен клуб в страната, които са под мотото " Заедно сме по-силни ".

Пендаровски посочи, че България и Северна Македония са обединени от концепцията да вкарат Балканите в Европа и районът да не бъде източник на неприятни вести.

" През последните две години има нов дух на съдействие сред двете страни. Ако получа вашето доверие, ще работя неуморно за напредъка на двустранните връзки сред България и Северна Македония ", съобщи претендентът за президент, който се употребява с поддръжката на над 30 политически сили и болшинството от жители.

Изборите за държавен глава в Северна Македония би трябвало да се проведат на 21 април. Според последните социологически изследвания Пендаровски води безапелационно пред своя главен съперник и най-вероятно ще завоюва вота.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР