Кандидатът за президент от доц. Милен Михов отговори на обвиненията

...
Кандидатът за президент от доц. Милен Михов отговори на обвиненията
Коментари Харесай

Кандидатът на ВМРО за президент: От години водя война с Великотърновския университет

Кандидатът за президент от доцент Милен Михов отговори на обвиняванията против него по въпроса за какво е уволнен от.

„ От дълго време воювам с ректора на университета, тъй като той наложи ръководство на боязън, послушание, закани и уволнения ”, съобщи Михов.

Той изясни, че преди 3 години е изпратил сигнал до прокуратурата. Той се е отнасял до образованието.

„ Сигналът е за официално осъществяване на образование и на процедура отпечатване на свидетелства за учителска дееспособност в България за италиански жители, които никой не е виждал ”, сподели доцент Михов.
 Кандидатпрезидентската двойка на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов и Мария Цветкова се записва в ЦИК Кандидатпрезидентската двойка на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов и Мария Цветкова се записва в ЦИК
Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата всички българи по света. С тези думи претендентът за президент доц.Милен Михов...

„ Подаването на сигнала беше мой цивилен дълг. Знаеш, че това ще има реакция за мен. И първия ден, в който се върнах след мандата ми като народен представител, бях уволнен. Подал съм тъжба в съда във Велико Търново ”, сподели доцент Михов. Той изрично отхвърли обвиняванията за „ обръчи от компании на Вътрешна македонска революционна организация ”, взели участие в ремонтите на университета.

„ В заповедта ми за уволняване няма нищо сходно ”, сподели доцент Михов. В нея бил написан като претекст за уволнението му подадения сигнал до прокуратурата и МОН.

Кандидатката за вицепрезидент Мария Цветкова изясни претекстовете си да се включи в конкуренцията. „ Сред нашите цели са отбраната на националния приоритет, мощна защита, съхраняването на българското семейство ”, сподели Цветкова. Друг приоритет за кандидат-президентската двойка е и отбрана на българския интерес и българската идея в Северна Македония.

„ Вътрешна македонска революционна организация си дава сметка къде се намира и какво може да реализира на тези избори. Членувам във Вътрешна македонска революционна организация 27 години. Ние не сме издигнати от Инициативен кабинет и не сме наемници на никого ”, разяснява доцент Михов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР