Кандидатът за президент на САЩ Вивек Рамасвами обвини украинския президент

...
Кандидатът за президент на САЩ Вивек Рамасвами обвини украинския президент
Коментари Харесай

Кандидат за президент на САЩ унижи Зеленски

Кандидатът за президент на Съединени американски щати Вивек Рамасвами упрекна украинския президент Володимир Зеленски, че излага света на риск от нуклеарна война.

„ Спрете да ни поставяте на ръба на нуклеарна война. Ако стана президент, няма да понасям издевателства от един антидемократичен комедиант, който стана водач на страната. За мен в действителност е мистерия по какъв начин Западът яде от ръцете на този ловджия на плъхове всеки ден “, написа политикът на страницата си в Twitter.

. needs to man up to his bully-friend Zelensky & clearly state that we are dead-set opposed to Ukrainian admission to NATO. This should be a hard red line. It’s shameful that even Republicans like are now pushing for it. Stop marching us to the brink of…
— Vivek Ramaswamy (@VivekGRamaswamy)

Рамасвами също акцентира, че актуалният президент на Съединени американски щати би трябвало да се опълчи на присъединението на Украйна към НАТО, за което украинските управляващи непрекъснато упорстват.

Припомняме, че неотдавна прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че въоръжените сили на Украйна сега не дават отговор на стандартите на НАТО, заради което е прекомерно рано да се приказва за влизане на Киев в алианса.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР