Кандидатът за президент на Руската федерация Владимир Путин за шест

...
Кандидатът за президент на Руската федерация Владимир Путин за шест
Коментари Харесай

Колко пари е спечелил Путин, какви имоти и коли притежава

Кандидатът за президент на Руската федерация Владимир Путин за шест години от 2011 до 2016 e спечелил 38.5 милиона рубли (около 550 хиляди евро, при курс 70 рубли за едно евро, бел. ред.), тази сума включва заплата, приходи от депозити и военна пенсия.

Това излиза наяве от информацията за размера и източниците на приходи, имуществото и отговорностите на Путин, която той е показал на Централната изборна комисия за присъединяване в президентските избори в Русия. Документът е оповестен на уеб страницата на ЦИК.

Посочва се, че той има 13 сметки в банки с депозити за 13,824 милиона рубли (около 196 хиляди евро), а по този начин също и 230 акции от " Банка Санкт Петербург ".

Според документа претендентът за президент има апартамент от 77 квадратни метра в Санкт Петербург, гараж (18 квадратни метра) в същия град.

Путин има три автомобила - ГАЗ 21M ( " Волга " ), произведена1960 година, ГАЗ - 21M от 1965 година, ВАЗ-2121 Niva - 2009 година, както и автомобилно ремарке за лодка, от 1987 година.

Съгласно документа има апартамент 77 кв. м и гараж 18 кв. м. в Санкт Петербург. Ползва също по този начин апартамент чартърен от 153,7 квадратни метра в Москва (собственост на съветското правителство), дружно с гаражно място от 18 кв. метра.

Както към този момент беше обявено, ЦИК записва през вчерашния ден публично Владимир Путин като претендент за президент.

Днес медиите пишат, че може на 18 март Владимир Путин за първи път да не гласоподава на президентските избори в Москва, а в Севастопол, Крим.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР