Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви на специална

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви на специална
Коментари Харесай

Бербатов категоричен: Трябва да има конгрес на 18 март

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов съобщи на специфична конференция, че Конгрес на БФС би трябвало да бъде извършен на 18 март, защото той към момента попада в Търговския указател.

"Входирахме в съда подписката на 31 януари при арбитър Жаклин Комитова. Съдът към момента не се е произнесъл. В момента е месец и повече, за което няма решение. Някои от клубовете желаят съдията сама да си направи отказ. Ситуацията в тази история е такава, че когато се събраха подписите, започнаха да се събират контрадекларации. Някои от клубовете бяха притиснати да ги подпишат. Сега се дава опция под напън да се съберат такива ", съобщи Бербатов.

"В края на февруари се събира бюро на Изпълнителния комитет, в който утвърждават документи и правила за Конгреса. Но при започване на март го анулират. Няма точка обвързвана с анулация на Конгреса. Потъпква се устава на БФС ", безапелационен е рекордьорът по голове в националния тим.

Той уточни, че до 31 март 2022 БФС би трябвало да показа бюджет на ММС одобрен на Конгрес. "Ако не се случи това рискуват да им се отнеме лицензът. Конгресът е анулиран, само че Зала 3 на НДК сега е резервирана. Защо се резервира тази зала, в случай че Конгрес няма да има?!, попита Бербатов.

"В петък в 10:30 часа би трябвало да има Конгрес. Аз ще съм там, както и Стилиян и Мартин. Заповядайте всички. Каня и министъра на спорта. Да изпрати хора, които да проследят по какъв начин ще се действа на Конгреса”, добави още той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР