Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с официален

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с официален
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Изборът е нелегитимен, трябва да има балотаж

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с формален коментар по тематиката за изключителния конгрес на централата и резултатите по-късно. На своята публична интернет платформа той изясни, че би трябвало да има балотаж, защото един глас не стига на Борислав Михайлов за победа на първи тур, съгласно Устава на организацията.

" 242 делегатски гласа съставляват повече от 50% и са нужни за взимане на решения. Единствената инспекция е направена от господин Трайко Младенов (Председател на Комисията за инспекция редовността на делегатите) и е записана от мандатната комисия, която открива 483-ма присъстващи делегати! На база, на което е горното изказване в зала на водещия на конгреса на БФС Камен Костадинов с молба да бъде записано в протокола ", показва Бербатов. 

" В член 44, алинея 3 от Устава на БФС ясно и изрично се споделя - “Президентът се избира с болшинство от присъстващите делегати ”.  Изборът е нелегитимен, защото Борислав Михайлов има 241 гласа от присъстващи 483-ма! Трябва да има балотаж " , написа Димитър Бербатов и добавя: " Сега на ход е съдът! "

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР