Кандидатът за президент на БФС, благоевградчанинът Димитър Бербатов използва официалния

...
Кандидатът за президент на БФС, благоевградчанинът Димитър Бербатов използва официалния
Коментари Харесай

Бербатов: Оставка на ръководството на БФС! Колко още ще чакаме?

Кандидатът за президент на БФС, благоевградчанинът Димитър Бербатов употребява формалния си профил във "Фейсбук ", с цел да се обърне към футболната общественост. Той прикани хората да не бъдат безразлични и да изискат смяна в родния футбол.

"След снощния дуел () думите са непотребни, само че дейностите са наложителни. Единственото вярно деяние в тази ситуация е оставка на настоящето управление на БФС. 15-годишното им ръководство ни докара дотук.

Липсата на съответна и професионална работа с децата през последните 15 години ни докара дотук.

Призовавам цялата футболна общественост - дано не бъдем безразлични! Пасивността също е позиция. Няма значение кой от кой тим е, всички сме българи. Всички имаме деца и всички желаем бъдеще за тях тук, в България. Обръщам се към всеки футболен активист и почитател, всеки родител, чието дете тренира футбол, всеки работещ и искащ да се развива във футбола.

Хора, не бъдете безразлични! Изразявайте своето мнение и се борете за бъдещето на своите деца, които желаят да играят футбол. Пожелайте смяна!

Въпросите са доста. Колко още ще чакаме? Защо заобикаляме проблемите и тяхното решение? Искаме ли тази мъка да продължава? Къде е моралът? Къде е професионализмът? Къде са решенията? След всеки мач чуваме едно и също от ръководещите футбола ни: "Това са ни опциите ".

Време е да се даде късмет на хора с други благоприятни условия, друга визия и отношение към ръководството на футбола. Черно тото, снимкови доказателства с шефовете на черното тото, корупция, унизителни резултати на националния тим, липса на каквато и да е методика и развиване на футбола и децата ни.

Искаме оставката на настоящето управление на БФС и привикване на почтен съединителен конгрес, който да избере нов законен президент на БФС ", показа Бербатов в обществените мрежи./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР