Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов призова

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов призова
Коментари Харесай

Гонзо: Свикнал съм с тази злоба и завист, моята кампания е позитивна

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов прикани за обединяване в родния футбол. Както е известно, конгресът е след седмица - 15 март (петък).

Според сегашния механически шеф на БФС новият началник на централата би трябвало да подаде ръка на останалите, с цел да погледнат всички в една посока, защото в противоположен случай негативизмът само би попречил.

" Злобата и завистта ме съпътстват зад тила към този момент в продължение на 30 години, тъй че няма нищо, което да ме изненадва. Моята акция е положителна и на всички места приказвам за обединяване. Който и да завоюва, би трябвало да подаде ръка на останалите и да гледаме в една посока, тъй като целият негативизъм пречи на футбола ", разяснява пред Българска национална телевизия Георги Иванов.
 Гонзо: Ако имаш висше обучение, би трябвало да имаш и приблизително
Гонзо: Ако имаш висше обучение, би трябвало да имаш и приблизително

Ето какво сподели

Бившият голмайстор на Левски е безапелационен, че в оферти от него Изпълнителен комитет няма да участват имена на футболни президенти, тъй като това е " спор на ползи ".

" Има спор на ползи, тъй като в случай че вкараме президента на Лудогорец, би трябвало да създадем същото и с този на ЦСКА и Левски. Аз постоянно съм бил срещу това още преди да работя във федерацията. Когато аз пристигнах през 2022 година, към този момент имаше основан Изпълком от предходното управление, за който аз няма по какъв начин да нося отговорност ", сподели някогашният нападател с повече от 130 гола в кариерата си за Левски.

Кандидат-президентът на БФС разкри и за какво съгласно него целта на новия началник на централата не би трябвало да бъде построяването на нов народен стадион, а цялостното възстановяване на материалната база. " Аз съм срещу това, което се приказва за нов народен стадион. В България към този момент има игрища в Пловдив, във Варна, по който се работи интензивно, в Разград, а в този момент и ЦСКА ще строи в София. Защо някой дава обещание да направи нов 50-хиляден стадион, който да коства 300 милиона в случай, че не мач идват по 2000 души. За нас приоритет би трябвало да бъдат материалните бази, където ще построяваме продукта, поради който хората ще желаят да дойдат ", приключи Георги Иванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР