Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев
Коментари Харесай

Красимир Балъков и Херо влизат в Изпълкома на Градев за БФС, кандидат-президентът подкрепи и две от предложенията на Бербатов

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев последва образеца на Димитър Бербатов и показа състава на своя Изпълнителен комитет, който ще бъде препоръчан, в случай че той завоюва изборите по време на Конгреса на 15 март (петък).

Изпълкомът на Градев е формиран от 10 души, като той прецизира още, че последните пет места остават свободни за членове, които ще бъдат препоръчани от делегатите по време на идния Конгрес.

В групата от имена, които спортният юрист предлага, най-силно усещане вършат тези на звездата от Съединени американски щати 1994 и сегашен треньор Красимир Балъков, както и на някогашния ментор на Левски, Лудогорец и националния тим Димитър Димитров-Херо.

Любопитното е, че в Изпълкома на Градев място намира и различен от кандидатите за президентския пост в БФС - Георги Захариев, а също така спортният юрист осведоми още, че поддържа две от имената, препоръчани от Димитър Бербатов - Стилиян Петров и Ясна Ставрева.



Изпълнителен комитет, препоръчан от Георги Градев:

1. Красимир Генчев Балъков - отговорник за развиване на националните тимове
2. Димитър Петров Димитров (Херо) - представител на треньорите
3. Диана Стоянова Иванова - правист, правни въпроси и женски футбол
4. Георги Бориславов Захариев - детско-юношески футбол
5. Инж. Иван Любомиров Йолов - аматьорски футбол
6. Костадин Георгиев Стоичков - съдийство
7. Васил Иванов Михайлов - взаимоотношение с бизнеса, общините и страната
8. Иво Асенов Николов - футзал
9. Момчил Юриев Лазаров - юрист, взаимоотношение с почитателите
10. Георги Петров Градев - спортно-правни въпроси и интернационалните връзки

* 5 свободни места за оферти от клубовете в зала по член 39, алинея 2 от Устава.

Също по този начин поддържаме следните оферти на Димитър Бербатов:
1. Стилиян Альошев Петров
2. Ясна Маринова Ставрева - представител на АБФ



" Постарали сме се да предложим най-хубавите представители на съотвените заинтригувани групи във футбола, както ни беше предложено от ФИФА като добра процедура. Промяната ще пристигна от вътрешната страна. Толкова години извън нищо не се случва. Сега не би трябвало да позволяваме тази неточност. Властта е в клубовете, които избират. Останете в залата на 15 март, не си тръгвайте след гласуването за президент и подкрепете нашите експертни оферти, без значение от това кой ще стане президент на БФС ", написа още кандидат-президентът на БФС.

" Направете ваши оферти за членове на ИК в зала - това е ваше законно право. Можете да предложите хора, които не са в залата и не са членове на клубове. Достатъчно е да кажете техните имена и сфера на експертиза. Нека върнем футбола на хората ", добави Георги Градев



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР